Edinburgh / Edinburgh activiteiten & tours

Activiteiten in Edinburgh

Wat doen in Edinburgh? De beste Edinburgh activiteiten en tours

Tours Edinburgh

Alle info over tours, activiteiten en excursies in Edinburgh. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Edinburgh vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Edinburgh

Op internet vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, wandeltochten en excursies in Edinburgh. Per categorie hebben wij voor uw de meest interessante activiteiten bij elkaar gezet:

1. Spooky & Mysterieus

Edinburgh heeft veel duistere en mysterieuze kanten. Het is een stad vol met legendes rondom de begraafplaatsen zoals Greyfriars Kirkyard en ondergrondse delen van de stad zoals de Underground Vaults en The Real Mary Kings Close. Wilt u een spannende en mysterieuze activiteit in Edinburgh, dan raden wij u de volgende tours aan:

2. Culinaire activiteiten in Edinburgh

Proef Schotland en ontdek meer dan alleen whiskey en haggis:

3. Ontdek Edinbugh per bus

De hop on hop off bussen zijn een ideale manier om de stad te ontdekken:

4. Activiteiten met kinderen

Een bezoek aan Edinburgh hoeft ook voor de jongsten onder ons niet saai te zijn. In Edinburgh vind je bijvoorbeeld de Edinburgh Zoo, waar je bijzondere diersoorten als de reuzenpanda en de koala kunt bezichtigen. Of bezoek het monument van Greyfriars Bobby, de Skyterriër van John Gray, een van de bekendste verhalen van Edinburgh die zelfs meerdere malen uitgebracht is op het witte doek.

5. Edinburgh tours met gids

Ontdek de mooiste plekjes van Edinburgh en hoor interessante anekdotes en legendes van de Schotse hoofdstad door met een gids op pad te gaan:

6. Excursies in Schotland

Wie aan Schotland denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan de Schotse Hooglanden. In dit artikel leest u uitgebreid over alle bezienswaardigheden in de omgeving. Vanaf Edinburgh zijn dit een aantal populaire dagtochten:

tours Edinburgh
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.85%) 287 reviews
12 januari 2021 : "Fantastische vakantie in Schotland gehad door de goede tips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Edinburgh."