Edinburgh / Edinburgh activiteiten & tours

Edinburgh Activiteiten & Tours

Dingen om te doen in Edinburgh: beste activiteiten en Edinburgh tours

Tours Edinburgh

Alle info over tours, activiteiten en excursies in Edinburgh. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Edinburgh vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Edinburgh

Op internet vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, wandeltochten en excursies in Edinburgh. Per categorie hebben wij voor uw de meest interessante activiteiten en dingen om te doen bij elkaar gezet:

1. Spooky & Mysterieus

Edinburgh heeft veel duistere en mysterieuze kanten. Het is een stad vol met legendes rondom de begraafplaatsen zoals Greyfriars Kirkyard en ondergrondse delen van de stad zoals de Underground Vaults en The Real Mary Kings Close. Wilt u een spannende en mysterieuze activiteit in Edinburgh, dan raden wij u de volgende tours aan:

2. Culinaire activiteiten in Edinburgh

Proef Schotland en ontdek meer dan alleen whiskey en haggis:

3. Ontdek Edinburgh per bus

De hop on hop off bussen zijn een ideale manier om de stad te ontdekken. Geniet van het uitzicht uit de open bus en stap zo vaak uit als u wilt bij de verschillende bezienswaardigheden. Deze hop on hop off bussen zijn zeker ook ideaal wanneer u de havenplaats Leith wilt bezoeken met de Royal yacht Brittania.

4. Activiteiten met kinderen

Een bezoek aan de stad Edinburgh hoeft ook voor de kinderen niet saai te zijn. In de Schotse hoofdstad vind je bijvoorbeeld de Edinburgh Zoo, waar je bijzondere diersoorten als de koala en de reuzenpanda kan bezichtigen. Of bezoek het monument van Greyfriars Bobby, de Skyterriër van John Gray, een van de bekendste legendes van Edinburgh welke zelfs meerdere malen is uitgebracht op het witte doek. Dingen om te doen in Edinburgh met kinderen:

5. Edinburgh tours met gids

Ontdek de mooiste plekjes van Edinburgh en hoor interessante anekdotes en legendes van de Schotse hoofdstad door met een gids op pad te gaan. Ken jij alle verhalen al over Poltergeist en Greyfriars Bobby?

6. Excursies in Schotland

Wie aan Schotland denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan de Schotse Hooglanden. In dit artikel leest u uitgebreid over alle bezienswaardigheden in de omgeving. Vanaf Edinburgh zijn dit een aantal populaire dagtochten zoals het meer van Loch Ness, Glencoe of een van de vele Schotse kastelen:

tours Edinburgh
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.85%) 287 reviews
3 mei 2021 : "Fantastische vakantie in Schotland gehad door de goede tips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Edinburgh."